Onze diensten

Garage Hoeylaerts is voorzien van de beste uitrustingen om diagnose en herstellingen te kunnen uitvoeren, maar zonder nutteloze franjes. U geniet van een kwalitatieve service door mekaniekers die zich voortdurend bijscholen. Onderhoud en herstellingen volgens de voorschriften van de constructeur. U bent niet meer gebonden aan uw (merk) concessiehouder voor onderhoud en herstellingen. U bent vrij om bij ons te komen en te genieten van onze service en onze juiste prijzen.

Omdat wij volgens de regels van de kunst werken en met onderdelen van originele kwaliteit, blijft u wagen gewaarborgd door de constructeur. Dit is namelijk wettelijk bepaald! Voor je Opel wagen gebruiken wij originele Opelonderdelen en Opel diagnose apparatuur.

Eventjes een overzicht wat we allemaal doen:

1,2,3 Assistance

Onderhoud &
herstellingen

Check-up
technische controle

Winter- en
zomercheck

Airco service

Electriciteit

Electronica diagnose

Banden, uitlijnen

Laswerken

Bestek online

Behoud fabrieksgarantie

Als Europese consument mag u uw wagen laten onderhouden en herstellen waar u wilt. Dit is wettelijk bepaald. De wet is van toepassing vanaf de eerste dag van in vervoerstelling van uw wagen, voor al uw onderhoudstussenkomsten en herstellingen, met inbegrip van de geplande nazichten.

De wettelijke garantie van 2 jaar, verschuldigd door de constructeur, eventueel gratis verlengd, blijft behouden, zelfs als de tussenkomsten worden uitgevoerd buiten het erkende constructeurs netwerk. Deze tussenkomsten moeten worden uitgevoerd met respect voor de aanbevelingen van de constructeur. De constructeurs behouden zich voor om bepaalde tussenkomsten binnen hun erkende netwerk uit te voeren: technische terugroeping, gratis onderhoud, tussenkomsten binnen de waarborg. Wettelijke gelijkvormigheidsgarantie, eventueel verlengd, conform paragraaf 69 van de aanvullende richtsnoeren (2010/C 138/05) betreffende verticale beperkingen in overeenkomsten voor de verkoop en herstelling van motorvoertuigen en voor de distributie van reserveonderdelen voor motorvoertuigen - PBEU – 28/05/2010.

Meer info?

Contacteer ons via 02 720 19 90 of via het contactformulier.

Contacteer ons nu!